OVER MARGREET

Ik ben zeer fijngevoelig en kan zuiver energie lezen.  Dat betekent dat ik zie wie je werkelijk bent. Ook ben ik hierover zonder oordeel met jou in contact. Ik heb een groot inzicht in de werking van het universele op het unieke zijn. Ik heb ruime ervaring opgedaan op het gebied van trouw blijven aan jezelf en het ontdekken van je eigen kracht en je kwaliteiten en deze bewust te gebruiken. Met mijn ervaring draag ik bij aan het verhelderen van allerlei levensvraagstukken. Voorbeeld van een vraagstuk kan zijn: ” als iemand zich geïdentificeerd heeft met een probleem (iemand is dan het probleem geworden) en merkt dat hij/zij steeds weer in hetzelfde schuitje terecht komt”. In mijn coaching ga ik uit van jouw ervaringen uit dit leven, waarin thema’s liggen die voor jou van betekenis zijn en jij door mijn coaching inzicht verkrijgt. Omdat ik zuiver energie kan lezen, stel ik treffende vragen die ik kan vertalen naar jouw essentie in deze levensvraagstukken. Hierdoor krijg je inzicht in jouw specifieke eigenheid. Er ontstaat ruimte om bewust keuzes te maken die leiden tot werkelijk vormgeven van jouw zijnskwaliteit in dit leven.

 

Margreet Menkveld

Ik zie de ander voor wie die werkelijk is. Ik heb in mijn leven zelf zeer veel meegemaakt en zeer veel processen doorlopen op basis waarvan ik mij bewust van mijn zijnskwaliteit ben geworden en mijn levenswijsheid heb ontwikkeld. Hierdoor heb ik inmiddels veel mensen kunnen ondersteunen in het ontdekken van wie zij werkelijk zijn en wat dat betekent voor de invulling van hun leven. Ik ben authentiek en erg nieuwsgierig naar de wereld om mij heen en naar de betekenis van gebeurtenissen in en op het dagelijks leven. Ik geloof in toeval in de zin dat iemand iets niet voor niets toevalt en dat dat betekenis voor die persoon heeft.

Ik heb een eigen unieke wijze van vragen stellen, die de ander vaak diep raakt en tot nadenken zet. Ik geloof in het eigen weten van de ander en ben nieuwsgierig naar de wijze waarop de ander bij haar/zijn eigen weten komt en zich zo bewust wordt dat zij/hij zelf regie over het eigen leven heeft en mag nemen”.

 

GENOTEN OPLEIDINGEN

  • Intuïtief Begeleiden bij CEMRA bewustzijn in beweging

  • Intuïtief coachen, IMC Mensontwikkeling

  • Systeemgericht werken, post HBO T&C Systeemtherapeuten Incompany

  • HBO-V duaal opleiding tot verpleegkundige, Saxion Hogeschool Enschede

  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Hanzehogeschool Groningen

(BIG geregistreerd onder nummer 89054235830)